domingo, 1 de diciembre de 2013



HE LLEGIT UN LLIBRE

Doncs, sí. I com que considero que tot musicoterapeuta l'hauria de llegir en faig cinc cèntims.
Títol: "El instinto musical" (castellà) "Escuchar, pensar y vivir la música"
Autor: Philip Ball.
Editorial: Turner Noema.

Sobre l'autor.
Físic i escriptor britànic és, potser, un dels autors de divulgació científica més prestigiosos de l'actualitat. Col.labora amb la revista  NATURE com assessor i editor extern. L'editorial Turner ha publicat altres llibres de Philip Ball com "La invención del color" "Una biografia del agua" i "Masa crítica". Actualment viu a Londres i està preparant un altre llibre que versarà sobre la vida artificial.
Sobre el contingut del llibre.
Si hi ha quelcom que totes les cultures comparteixen  és la música. En aquest llibre s'argumenta que casi tots, encara que afirmem tenir mal oïda, som experts en música perquè el nostre cervell està molt ben equipat per entendre-la, descodificar-la, donar-li significats i fins i tot crear-la.
"El instinto musical" és un llibre únic en el seu gènere, un relat complert de tot el que es sap (i molt del que no es sap) sobre com percebem laq música, i quin paper juga en la cultura i societat. En aquest llibre el lector trobarà les claus per a gaudir més del que ja ho fa i obrir noves percepcions a d'altres gèneres musicals que fins ara podrien semblar llunyans.
Un llibre que enganxa.
                                               Ramon Vallès, 
        filòsof i musicoterapeuta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario